Kendall Jenner, Lewis Hamilton Ve Justine Skye Miami Grand Prix’de Tommy Hilfiger Giydi

Bir PVH Corp. [NYSE: PVH] şirketi olan Tommy Hilfiger, süper model Kendall Jenner, Mercedes-AMG PETRONAS F1 Takımı pilotu Sir Lewis Hamilton ve Amerikalı şarkıcı Justine Skye’ın 3-5 Mayıs 2024 hafta sonu Miami Grand Prix sırasında TOMMY HILFIGER stilleri giydiğini duyurdu. Dünya çapında düzenlenen Formula 1 yarışları ve Grand Prix hafta sonları hem F1 hayranlarının hem VIP misafirlerin giderek daha heyecanla izlediği moda anlarına dönüşüyor.

Kendall Jenner yeni TOMMY HILFIGER İlkbahar 2024 koleksiyonundan kırmızı ve beyaz pötikare bodycon askılı bir elbise ile deri loafer ayakkabılar giydi.

Lewis Hamilton arşivlere bir gönderme olarak 1999 Hilfiger Athletics koleksiyonundan fermuarlı gri yelek ile 2001’den kırmızı üst dikişli beyaz kargo pantolon giydi.

Kendall ‘hot lap’ turu sırasında yüksek belli beyaz jean ile aplike cepli beyaz keten gömlek giyerken Lewis Hamilton TOMMY JEANS İlkbahar 2024 koleksiyonundan Aiden bol kargo pantolonla bayrak logolu oversize bir tişörtü tercih etti.

Justine Skye ise yarış günü giydiği kırmızı midi polo elbiseyi beyaz deri sneakerla tamamladı.

Markanın dostları ve takipçileri #TommyHilfiger etiketini ve @TommyHilfiger hesabını alıntılayarak sosyal medya paylaşımlarına katılmaya davet ediliyor.

TOMMY HILFIGER hakkında

Dünyanın en tanınmış premium yaşam tarzı markalarından biri olan TOMMY HILFIGER, 1985 yılından beri pozitif tutumuyla tüketicilere ilham veriyor. Klasik ile yeninin kesişmesiyle hayat bulan markanın ikonik stili, dünya çapında kültürü şekillendiren insanlarla birlikte yaratılıyor. TOMMY HILFIGER klasik Amerikan stilinin özünü modern yorumlarla kutluyor. Tommy Hilfiger markası, TOMMY HILFIGER ve TOMMY JEANS yaşam tarzı grupları altında kadın, erkek ve çocuk giyim, denim, aksesuar ve ayakkabı koleksiyonlarıyla dünya çapındaki tüketicilere üstün kalite ve değer sunuyor. Tommy Hilfiger, sürdürülebilirlik ve kapsayıcılık taahhüdünü kararlılıkla sürdürüyor.

TOMMY HILFIGER ürünlerinin küresel perakende cirosu, 2022 yılında yaklaşık 9,1 milyar USD oldu. PVH Corp. tarafından 2010 yılında satın alınan Tommy Hilfiger, dünya çapında 16.000’den fazla çalışanından aldığı güçle 100 ülkeyi kapsayan geniş bir dağıtım ağı ve en büyük küresel amiral mağazası niteliğindeki tommy.com dahil olmak üzere 2.000’den fazla perakende mağazasıyla faaliyetlerini devam ettiriyor. PVH ise markanın dünya çapında güncel ve ilgili kalması, varlığını genişletmesi ve uzun vadeli büyümesine odaklanıyor.

Bir cevap yazın